DSM4 GSM/GPS/GLONASS MODUL

1458902633820.png
1458902633820.png

DSM4 GSM/GPS/GLONASS MODUL

1,695.00

DEN SENASTE GENERATIONEN AV SÖKSYSTEM

Quantity:
Köp Nu

DEN SENASTE GENERATIONEN AV SÖKSYSTEM

När alla funktioner är konfigurerade och DSM4 är monterad, går DSM4 in i viloläge. I det här läget använder enheten nästan ingen ström alls. Enheten är i viloläget inte synligt för det elektromagnetiska fältet för skannrar.

En gång om dagen går enheten in i aktivt läge, skickar ett SMS-meddelande till ett tidigare angivet telefonnummer och rapporterar om batteristatus, temperatur, GSM-signal styrka, position och rörelsehastighet. I det här läget är enheten aktiv i 10 minuter och väntar på kommandon från användaren, sedan går enheten tillbaka till viloläge.

Vid stöld av fordonet kan användaren skicka ett SMS-kommando till DSM4 för att enhet skall gå till larmläge. DSM4 kommer att få sms vid aktivt läge och utföra kommando omedelbart.

I larmläge är enheten aktiv och man kan även sätta på radiosändaren. Användaren kan när som helst i larmläge begära exakt position för det stulna fordonet.  Om fordonet befinner sig i ett garaget eller på annan plats där GPS och Glonass signalen inte  är tillgänglig kan man se ungefärliga position med LBS (mobiltelefon basstationer) och sedan sätta på radiosändaren för att få den exakta positionen.